Huishoudelijke hulp

Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen
Zoek je een hulp in huis die strijkt, de ramen lapt of vloeren dweilt? Via Espria Ledenvereniging regel je eenvoudig een huishoudelijke hulp. Met ledenvoordeel.

Zo werkt Huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp komt regelmatig, bijvoorbeeld elke week, bij jou langs om te helpen met het huishouden. Je kunt ook tijdelijk huishoudelijke hulp krijgen, bijvoorbeeld wanneer je thuis herstelt na een operatie. Geef ons je wensen aan. Je maakt zelf afspraken met de hulp over een geschikte dag en tijdstip.

Huishoudelijke hulp voor klusjes zoals:

• stofzuigen
  • ramen lappen
  • dweilen
  • strijken
  • bedden verschonen
  • keukenkastjes schoonmaken
  • sanitair schoonmaken.

Ledenvoordeel

Er is keuze uit 3 aanbieders van huishoudelijke hulp. Zodra je een aanvraag voor huishoudelijke hulp doet zoeken alle aanbieders zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp die bij jou past.

Hulp in huis

De Nieuwe Zorg Thuis

• € 17 per uur
  • Geen bemiddelingskosten

UWassistent

• Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Gemiddeld € 18,50 per uur

Heb je hulp nodig bij het inschakelen van huishoudelijke hulp? Neem dan contact met ons op via 088 - 383 20 00

Voorwaarden

Lees hier meer over de voorwaarden van de verschillende leveranciers van Huishoudelijke Hulp.