Huishoudelijke hulp

Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen
Zoek je een hulp in huis die strijkt, de ramen lapt of vloeren dweilt? Via Espria Ledenvereniging regel je eenvoudig een huishoudelijke hulp. Met ledenvoordeel.

Corona-update

• Goed nieuws: de huishoudelijke hulp komt gewoon bij jou aan huis (vitaal beroep).
  • De huishoudelijke hulp houdt zich bij het bezoek aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Zo werkt Huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp komt regelmatig, bijvoorbeeld elke week, bij jou langs om te helpen met het huishouden. Je kunt ook tijdelijk huishoudelijke hulp krijgen, bijvoorbeeld wanneer je thuis herstelt na een operatie. Geef ons je wensen aan. Je maakt zelf afspraken met de hulp over een geschikte dag en tijdstip.

Huishoudelijke hulp voor klusjes zoals:

• stofzuigen
  • ramen lappen
  • dweilen
  • strijken
  • bedden verschonen
  • keukenkastjes schoonmaken
  • sanitair schoonmaken.

Ledenvoordeel

Keuze uit 3 aanbieders van huishoudelijke hulp:

Hulp in huis

De Nieuwe Zorg Thuis

UWassistent

Voorwaarden

Kun je door ziekte, een lichamelijke beperking of ouderdom het huishoudelijke werk (tijdelijk) niet zelf doen? Vraag bij de gemeente Wmo-ondersteuning aan

Hulp in huis

• Huishoudelijke hulp van Hulp in huis kun je alleen aanvragen via de website van Hulp in huis.
  • De huishoudelijke hulp werkt maximaal 24 uur per week bij jou thuis, verdeeld over 3 dagen.
  • Bij ziekte van de huishoudelijke hulp betaal je maximaal 6 weken 70% door.
  • Niet tevreden over de huishoudelijke hulp? 1 jaar garantie: de aanbieder zoekt een nieuwe huishoudelijke hulp voor jou.
  • Je moet minimaal een jaarabonnement afsluiten.

De Nieuwe Zorg Thuis

• De huishoudelijke hulp werkt minimaal 8 uur bij jou thuis.
  • De huishoudelijke hulp werkt elke keer minimaal 2 uur achter elkaar.

UWassistent

• heeft geen aanvullende voorwaarden.

Informatie voor gebruikers

Huishoudelijke hulp opzeggen

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.