Webinar omgaan met verlies

Psycholoog Manu Keirse deelt zijn kennis en geeft tips
Niet bij iedereen zullen de stoelen aan tafel bezet zijn tijdens een verjaardag of andere feestdag. Misschien is een geliefde overleden, maar het kan ook dat een dierbare aan de andere kant van de wereld woont, of ziek is, en er daardoor niet bij kan zijn. Hoe ga je om met verlies in het leven? Psycholoog en rouwspecialist Manu Keirse deelt in dit webinar zijn kennis en ervaringen.

  • Psycholoog en rouwspecialist Manu Keirse beantwoordt 10 vragen over rouw en verlies Manu Keirse psycholoog en rouwspecialist
  • Hoe ga je om met verlies en gemis, bijvoorbeeld op een verjaardag of feestdag? 
  • Gratis en exclusief voor leden 

Hierover gaat het webinar

"Leren omgaan met verlies is een van de mooiste cadeaus is die je jezelf kunt geven", zegt prof. dr. em. Manu Keirse (1946, Dudzele, België). Hij is klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Groot en klein verlies, we hebben er allemaal mee te maken in het leven. De vraag is vaak; hoe ga je ermee om en hoe zorg je dat het voor jou wat makkelijker wordt. Tijdens het webinar vertelt Manu Keirse hoe om te gaan met rouw en verlies. Ook geeft hij tips en adviezen en vertelt over praktijkervaringen als psycholoog.  


Webinar omgaan met verlies terugkijken

Het webinar is afgelopen. Heb je het gemist, kijk het hieronder terug:


Lid worden?

De ledenvereniging organiseert regelmatig webinars. Ben je nog geen lid van de ledenvereniging en wil je graag meedoen aan onze webinars? Voor € 22,50 per huishouden, per kalenderjaar ben je al lid! Aanmelden is heel eenvoudig of bel het servicecenter, 088 - 383 20 00. Zij vertellen je graag meer over het lidmaatschap van Espria Ledenvereniging en alle voordelen. Zo kun je naast  exclusieve webinars ook contact opnemen met de ledenadviseur die gespecialiseerd is in rouw en verlies, krijg je korting op huishoudelijke hulp, maaltijdservice, belastingservice en nog veel meer. 


Wat is een webinar?

Een webinar is een korte workshop of cursus op internet. Een deskundige vertelt over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld slank worden of eenzaamheid. Als deelnemer kun je actief meedoen door vragen van de deskundige te beantwoorden, en door zelf vragen stellen. Maar je komt zelf nooit in beeld. Ook kun je een schuilnaam gebruiken.
Aan een webinar neem je deel achter je eigen computer, tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar je bent. Als je maar op het tijdstip van het webinar bent ingecheckt (supereenvoudig!).


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur