Werkende moeders

Online zelfhulp: balans tussen kinderen en werk
Hoe combineer je werk, moederschap en andere activiteiten? Je tijd is beperkt en overbelasting ligt op de loer. De zelfhulpmodule Werkende moeders van Stichting mirro helpt je om de balans te vinden tussen zorgen voor anderen en je eigen leven. Anoniem. Gratis voor leden.

Illustratie van jonge vrouw met de handen volInhoud module

Onderwerp

De online zelfhulpmodule Werkende moeders helpt je om goed voor jezelf te zorgen én voor anderen:

• Aandacht voor jezelf: Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden.
  • Stress & ik: Wat gebeurt er bij jou als je gestresst raakt? En laat jij het weten als je hulp nodig hebt?
  • Opladen: Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om voor jezelf en je kinderen prettiger in de omgang te zijn.
  • Acceptatie: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe je hiermee wilt omgaan in plaats van je ertegen te verzetten.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

U leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De module bestaat uit verschillende onderdelen die u in uw eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het u uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

Je begint de module met een startmeting. Die geeft je een idee van uw huidige situatie. Als je de module hebt afgerond kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je nog meer oefenen?

Anoniem

Je doorloopt de zelfhulpmodule anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

• Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van je door naar mirro.
  • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Uw voordeel als lid

Als lid van de ledenvereniging kunt u de zelfhulpmodule gratis doorlopen. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!

Meer over