Jonge gezinnen

Zit je nog goed met je zorgverzekering?
Ben je zwanger of heb je kleine kinderen? De combinatie van een collectieve zorgverzekering van Univé en je lidmaatschap van Espria Ledenvereniging biedt je aanbod op maat. Daarmee zit je goed:
  • 10% korting op de aanvullende zorgverzekeringen van Univé, dit geldt voor alle gezinsleden
  • Tot 32 fysiotherapie behandelingen vergoed in de collectieve aanvullende pakketten
  • Gratis lidmaatschap van Espria Ledenvereniging (Univé betaalt dit terug bij een aanvullende verzekering)
  • Voordelen bij je lidmaatschap: o.a. ruim 60% korting op extra uren kraamzorg, gratis consult bij borstvoeding en korting op zindelijkheidstraining middelen. Lees hieronder meer over de voordelen.

Zwanger of jonge kinderen? Zo sluit je deze collectieve zorgverzekering af voor je gezin

Meld je rechtstreeks aan bij Univé        en ben je nog geen lid?     Word dan lid van Espria Ledenvereniging

Je bent al lid voor maar €22,50 per jaar. Heb je vragen? Bel ons op: 088 - 383 20 00. We staan 24/7 voor je klaar.

Ledenvoordeel speciaal voor je gezin

• Ruim 60% korting op extra uren kraamzorg via De Kraamvogel.
  • Gratis hulp bij borstvoeding: een huisbezoek en 2 telefonische consulten van een lactatiekundige (twv. € 170).
  • Nieuw in ons aanbod per 2023. Gratis e-consult Nazorg Kraamzorg. Is de kraamverzorging afgelopen? En heb je nog wel vragen? Of wil je het bezoek aan het consultatiebureau voorbereiden? Een deskundige van Bby Zorg helpt je graag.
  • Hulp bij zindelijk worden: 50% korting op de Urifoon plaswekkertraining & 20% korting op Under Wunder kinderondergoed.
  • Zijn jullie na de gezinsuitbreiding goed verzekerd, thuis en onderweg? Je lidmaatschap geeft je korting op verschillende verzekeringen van Univé. Dit loopt al snel op tot boven de 10%.
  • De jaren met jonge kinderen worden ook wel ‘tropenjaren’ genoemd. Een rijkdom die kleintjes, maar ontspanning is ook belangrijk. Samen of juist even alleen. Via onze Voordeelshop krijg je korting tot wel 70% op uitjes, restaurants of hotelovernachtingen. Of relax thuis met films en e-books.
  • Kijk hier voor een overzicht van al het ledenvoordeel

Aanmelden voor Univé collectieve verzekering

Leden van Espria Ledenvereniging kunnen deze collectieve verzekering afsluiten. Meld je hier rechtstreeks aan bij Univé. Houd je lidnummer bij de hand. Je kunt ook langsgaan bij een van de winkels van Univé. Vind een Univé winkel bij jou in de buurt.

Overweeg je een andere zorgverzekering voor je gezin?

Als lid krijg je tot 10% korting op onze andere collectieve aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen bij Zilveren Kruis, De Friesland en Menzis.

Chat met onze
ledenadviseur