Hulpmiddelen kopen

10% tot 25% korting op koop hulpmiddelen
In de thuiszorgwinkels van Medipoint en Zuiver Zorg (Nijkerk) koop je artikelen en hulpmiddelen voor jezelf en jouw gezinsleden met 10% ledenkorting. Op sommige artikelen en hulpmiddelen krijg je zelfs 25% korting. Daarnaast leen je bepaalde loophulpmiddelen, zoals krukken, gratis voor een bepaalde periode.

Corona-update

• Je kunt naar binnen bij de thuiszorgwinkels van Medipoint en Zuiver Zorg.
  • Mondkapje verplicht

Thuiszorgwinkels

Hulpmiddelen met standaard 10% ledenkorting koop je in de thuiszorgwinkels van Medipoint of Zuiver Zorg (Nijkerk). Bijvoorbeeld:

• bedverhoger
  • borstkolf
  • hometrainer
  • krukken
  • rolstoel
  • scootmobiel
  • sta-op-stoel
  • telefoon met grote toetsen
  • verpleegartikelen
  • verzorgingsartikelen
  • weegschaal

Adressen

Kijk in het winkeloverzicht voor een thuiszorgwinkel van Medipoint bij jou in de buurt.

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1a
3861 RG Nijkerk

Webshops

Hulpmiddelen met 10% ledenkorting kun je ook bestellen in de webshop van Medipoint of in de webshop van Zuiver Zorg.
Informatie over bezorgkosten

Extra ledenkorting

​​Als lid krijg je 25% korting bij Medipoint op 10 speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen.

Als lid krijg je extra korting bij Zuiver Zorg op een hometrainer, scootmobiel of sta-op-stoel.

Heb je een vraag over een hulpmiddel of de winkelvoorraad?

• Medipoint: bel 088 - 10 20 100 (24/7, lokaal tarief), of ga langs bij een thuiszorgwinkel.
  • Zuiver Zorg: bel 033 - 76 20 700, e-mail info@zuiverzorg.com, of ga langs bij de thuiszorgwinkel: Gildenstraat 1a Nijkerk.

Ledenvoordeel

Voorwaarden

• Je bent lid van Espria Ledenvereniging. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid! Tip: meld je in de thuiszorgwinkel aan!
  • Een online bestelling bij Medipoint wordt vanaf € 25,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
  • Voor een online bestelling onder € 25,- betaal je € 3,95 bezorgkosten per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.
  • Deze ledenkorting is niet geldig in combinatie met andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen.

Neem contact op met de thuiszorgwinkel