Hulpmiddelen kopen

Korting op koop hulpmiddelen
In de thuiszorgwinkels van Medipoint koop je artikelen en hulpmiddelen voor jezelf en jouw gezinsleden met 12.5 % ledenkorting. Daarnaast leen je bepaalde loophulpmiddelen, zoals krukken, gratis voor een bepaalde periode.

Thuiszorgwinkels

Hulpmiddelen met standaard 12,5 % ledenkorting koop je in de thuiszorgwinkels van Medipoint. Bijvoorbeeld:

• bedverhoger
  • borstkolf
  • hometrainer
  • krukken
  • rolstoel
  • scootmobiel
  • sta-op-stoel
  • telefoon met grote toetsen
  • verpleegartikelen
  • verzorgingsartikelen
  • weegschaal

Adressen

Kijk in het winkeloverzicht voor een thuiszorgwinkel van Medipoint bij jou in de buurt.

Webshops

Hulpmiddelen met 12,5% ledenkorting kun je ook bestellen in de webshop van Medipoint.
    Informatie over bezorgkosten

Heb je een vraag over een hulpmiddel of de winkelvoorraad?

• bel 088 - 10 20 100 (lokaal tarief)

Menukeuze 1, daarna keuze 2 en toets de postcode in voor direct contact met de dichtstbijzijnde thuiszorgwinkel.

Ledenvoordeel

• Je bent lid van Espria Ledenvereniging. Voor € 22,50 per jaar ben je al lid!
      Tip: meld je in de thuiszorgwinkel aan!
    • Een online bestelling bij Medipoint wordt vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
    • Voor een online bestelling onder € 50,- betaal je € 5,95 bezorgkosten per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.
    • Deze ledenkorting is niet geldig in combinatie met andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen.

Neem contact op met de thuiszorgwinkel - Menukeuze 1, daarna keuze 2 en toets de postcode in voor direct contact met de dichtstbijzijnde thuiszorgwinkel

Chat met onze
    ledenadviseur