Depri

Online zelfhulp: wat doe je aan je somberheid
Voel jij je wel eens somber? Depri? Weinig energie? Spoken er sombere gedachten door je hoofd? De zelfhulpmodule Depri van Stichting mirro helpt je om inzicht te krijgen in je somberheid en leert je wat je eraan kunt doen. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Depri

Illustratie van neerslachtig kijkende jongenOnderwerpen

  • Inzicht in je somberheid
  • Inzicht in je klachten, denkpatronen en gewoonten
  • Negatieve gedachten omzetten in positieve

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Depri begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Depri doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

  • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
  • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

  • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Depri gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur