Somberheid

Online zelfhulp: pak je sombere gevoelens aan
Ups en downs horen erbij. Maar heb je regelmatig last van sombere gevoelens, of merk je dat je nergens zin in hebt? De zelfhulpmodule Somberheid van Stichting mirro helpt je om je sombere gevoelens aan te pakken. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Somberheid

Illustratie van neerslachtig kijkende manOnderwerpen

  • Gebruik leren maken van helpende gedachten om angsten de baas te blijven
  • Negatieve gedachten omvormen naar iets positiefs
  • Het belang van ontspanning en de nadelen van te veel spanning
  • Positieve activiteiten
  • Weg met somberheid!

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Somberheid begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Somberheid doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

  • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
  • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

  • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Somberheid gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur