Jong en depri?

Online zelfhulp: wat doe je aan je somberheid
Voel jij je wel eens somber? Depri? Weinig energie? Spoken er sombere gedachten door je hoofd? De zelfhulpmodule Jong en depri? van Stichting mirro helpt je om inzicht te krijgen in je somberheid en leert je wat je eraan kunt doen. Anoniem. Gratis voor leden.

Inhoud module

Illustratie van neerslachtig kijkende jongenOnderwerpen

De online zelfhulpmodule Jong en depri? helpt je om meer inzicht te krijgen in je somberheid:

• Inzicht in je somberheid
  • Inzicht in je klachten, denkpatronen en gewoonten
  • Negatieve gedachten omzetten in positieve

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De module bestaat uit verschillende onderdelen die u in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

Je begint de module met een startmeting. Die geeft je een idee van uw huidige situatie. Als je de module hebt afgerond kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je nog meer oefenen?

Anoniem

Je doorloopt de zelfhulpmodule anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

• Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van je door naar mirro.
  • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Jouw voordeel als lid

Als lid van de ledenvereniging kun je de zelfhulpmodule gratis doorlopen. Nog geen lid? Meld je nu aan als lid!

Meer over