Chronische aandoening

Online zelfhulp: hoe geef je je aandoening een plekje?
Accepteren, hoe doe je dat? Een chronische aandoening of fysieke beperking vormt een deel van je leven en toekomst. Hoe geef je het een plekje? En hoe bekijk je het positief? De zelfhulpmodule Chronische aandoening helpt je om daar antwoord op te vinden. Anoniem. Gratis voor leden.

Illustratie van man met linkerhand op heupZo werkt de online zelfhulpmodule Chronische aandoening

Onderwerpen

  • Wat kan ik doen als ik veel pieker?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik die aan?
  • Hoe vertel ik het mijn omgeving?
  • Zijn er ook leuke kanten die ik kan inzetten?

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Chronische aandoening begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Chronische aandoening doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

  • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
  • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

  • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Chronische aandoening gratis.

VoorwaardeChatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur