Minder piekeren

Online zelfhulp: doorbreek je piekerpatroon
Ruim een derde van de Nederlanders piekert dagelijks. Meestal is er dan geen sprake van oplossingsgericht denken. De zelfhulpmodule Minder piekeren helpt je om je piekerpatroon te doorbreken. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Minder piekeren

Illustratie van vrouw met hand op voorhoofdOnderwerpen

  • Wanneer je piekert
  • Waarover je piekert
  • Negatieve gedachten omvormen tot positieve
  • Het stemmetje in jouw hoofd de baas

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Minder piekeren begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Minder piekeren doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

  • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
  • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

  • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Minder piekeren gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur