Webinars

Online workshops van de ledenvereniging
Evenementen kunnen door de coronacris voorlopig niet doorgaan. Daarom houdt de ledenvereniging online bijeenkomsten: webinars en meet-ups. Daar kun je gratis aan meedoen. Gewoon thuis op je eigen pc, laptop, tablet of smartphone. Bekijk hieronder het programma.

Deze webinars staan op het programma

Wat is een webinar?

Een webinar is een korte workshop of cursus op internet (30 - 45 minuten). Een deskundige vertelt over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld slank worden of eenzaamheid. Als deelnemer kun je actief meedoen door vragen van de deskundige te beantwoorden, en door zelf vragen stellen. Maar je komt zelf nooit in beeld. Ook kun je een schuilnaam gebruiken.
Aan een webinar neem je deel achter je eigen computer, tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar je bent. Als je maar op het tijdstip van het webinar bent ingecheckt (supereenvoudig!)