Vergroot uw kennissenkring

Hoe houdt u contact? Gratis workshop voor leden
Heeft u voldoende familie, vrienden en kennissen om u heen? Op de workshop Vergroot uw kennissenkring leert u hoe groot uw kennissenkring is en hoe u uw contacten onderhoudt en verbreedt. De workshop wordt gegeven door de ledenvereniging in samenwerking met het Rode Kruis. Exclusief voor leden.

Het hebben van contact is heel prettig. Gewoon voor de gezelligheid: een praatje of een kopje koffie op zijn tijd. Maar ook voor de zekerheid dat u op anderen kunt terugvallen. Voor een boodschap bijvoorbeeld, voor hulp als u ziek bent, of om de kinderen van school te halen als u laat van uw werk komt.

Inhoud workshop

In 2 bijeenkomsten van 2,5 uur leert u:

• Waarom is het belangrijk om een kennissenkring te hebben?
  • Hoeveel contacten heeft u?
  • Hoe verbreedt en vergroot u uw kennissenkring?

U gaat in kleine groepjes aan de slag en oefent ook thuis.

Locaties en tijden

Belangstelling voor de workshop? Houd deze website in de gaten. Hier vindt u binnenkort waar en wanneer u de workshop kunt volgen.

Uw voordeel als lid

• Gratis voor leden