Vergroot uw kennissenkring

Hoe legt u nieuwe contacten? Gratis workshop voor leden
3 vrouwen van 3 generaties aan tafel

Aanmelden voor de workshop

Heeft u voldoende mensen om u heen? Kennissen met wie u regelmatig een praatje kunt maken? Of op wie u een beroep kunt doen als u hulp nodig heeft? Op de nieuwe workshop Vergroot uw kennissenkring leert u hoe u nieuwe contacten legt. De workshop wordt gegeven door de ledenvereniging in samenwerking met het Rode Kruis. Gratis voor leden.

Of u nu jong bent of wat ouder, nieuwe contacten leggen vindt bijna iedereen lastig. Terwijl het zo prettig kan zijn om een goede kennissenkring te hebben. Gewoon voor de gezelligheid: een praatje of een kopje koffie op zijn tijd. Maar ook voor de zekerheid dat u op anderen kunt terugvallen. Voor een boodschap bijvoorbeeld, voor hulp als u ziek bent, of om de kinderen van school halen als u laat van uw werk komt.

Inhoud workshop

In 2 bijeenkomsten van 2,5 uur leert u:

• Waarom is het belangrijk om een kennissenkring te hebben?
  • Hoe legt u nieuwe contacten? Hoe vergroot u uw kennissenkring?

U gaat in kleine groepjes aan de slag en oefent ook thuis.

Locaties en tijden

Belangstelling voor de workshop? Houd deze website in de gaten. Hier vindt u binnenkort waar en wanneer u de workshop kunt volgen.

Uw voordeel als lid

• Gratis voor leden